Dobrodošli, Posetilac! [ Registracija | PrijavaRSS Feed |   | 

 

 

Proizvodnja vinskih buradi od medicinske plastike

 • Telefon: + 381 21 548571, + 381 21 571933
 • Grad: Novi Sad, Srbija
 • Ulica: Futoski put 4
 • Postavio: 12. октобра 2016. 08:16
 • Oglas ističe: 30 dana, 6 sati
burad
Proizvodnja vinskih buradi od medicinske plastike - Slika1Proizvodnja vinskih buradi od medicinske plastike - Slika2Proizvodnja vinskih buradi od medicinske plastike - Slika3Proizvodnja vinskih buradi od medicinske plastike - Slika4

Opis

NS Plastic d.o.o. iz Novog Sada je vec sedmu godinu proizvodjac vinskih buradi od medicinske plastike po licenci i tehnologiji nemacke korporacije ROECHLING. Kao ekskluzivni zastupnici za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Makedoniju uvozimo ploce proizvedene u Nemackoj od kojih proizvodimo u Novom Sadu burad od 50 do 10.000 litara koja se sem za vino mogu koristiti za bilo koji prehrambeni artikal.

Osim za vino koriscena su za rakiju, vodu, ulje, sirce, kupus, kafu itd…

Ploce od polipropilena koje koristimo poseduju sertifikat za prehranu po HACCP (HASAP) standardu i podlezu strogim kriterijumima kontrole na zapadno evropskom trzistu.

Osnovna odlika ovog materijala je da je neaktivan u dodiru sa drugim supstancama tako da ne upija u sebe, niti otpusta bilo koju materiju koja bi bila stetna u ljudskoj ishrani. Ova tehnologija je od pred kraj proslog veka tako da je ispitana i sigurna po zdravlje ljudi.

Kao sto mozete videti na slikama burad imaju rucke za nosenje koje izdrzavaju nosivost do 200kg. i slavine od najkvalitetnije ABS plastike koje takodje imaju sertifikat po HACCP. Slavine su uvozne slovenacke i za cetiri godine upotrebe nije bilo reklamacija.

Unutar bureta je plivajuci poklopac bas kao kod prohromskog koji stiti vino od dodira sa vazduhom tj. oksidacije. Na vrhu je gornji poklopac koji zatvara bure a na sredini se moze ugraditi jos jedna slavina kako bi se istakalo vino prilikom bistrenja jer proces bistrenja pocinje od vrha nadole.

Pored buradi koja imaju standardne dimenzije mozemo proizvesti bilo koje po vasoj meri. Cesto su podrumi u kojima se cuva vino takvih dimenzija da se ne moze postici maksimalno iskoristenje prostora te pribegavamo izradi buradi dimenzija koje su adekvatne prostoru ili ulaznim vratima koja ponekad znaju biti mala za unosenje bureta veceg gabarita. Vecu burad izradjujemo sa ojacanjima u vidu obrucja bas kao kod drvenih.

Ukoliko se bure koristi za fermentaciju belih vina na gornjem poklopcu se ugradjuje vrenjaca takodje uvozna slovenacka koja sprecava dodir sa vazduhom u procesu vrenja. Kad se vrenje zavrsi vrenjaca sa izvadi a otvor zatvori cepom i bure je spremno za cuvanje vina.

Cene ovih buradi su vrlo prihvatljive za nase trziste. U proseku su najmanje duplo jeftinija od drvenih odnosno 3 do 4 puta od prohromskih.

Manipulacija je daleko jednostavnija nego kod drvenih jer posle istakanja vina potrebno je unutrasnjost isprati mlazom vode sa nekim kuhinjskim sredstvom i sundjerom. Trajno zadrzavanja kamenca ili mirisa nije moguce tako da se bure u kome je cuvano crveno vino sledece godine moze koristiti za belo vino.

Kao dodatke od ove godine mozemo ponuditi nekoliko novosti:

– postolja koja izdizu burad dovoljno visoko za podmetanje kofe ili flase u koju se istace vino a radjena su od
10mm polipropilena i olaksavaju skladistenje u manjim prostorijama
– nivokaz koji se fiksira udesno od slavine , radjen je od ekoloske prozirne cevi kroz koju se vidi nivo tecnosti u buretu
– dve varijante guma za zaptivanje – jedna se stavlja na gornji poklopac bureta i ne dozvoljava ulazak vazduha u bure i
oksidaciju vina, druga koja se stavlja izmedju plivajuceg poklopca i bureta i kad se naduva sa pumpom dobije se jos bolji efekat zastite vina od kvarenja
– bure za kontrolisanu fermentaciju pravljeno sa duplim zidom kroz koji protice hladna voda i odzava optimalnu temperaturu vina u fermentaciji kako bi kvasci odradili maksimalno svoj posao pretvaranja secera u alkohol. Ovo bure omogucava kontrolisanu fermentaciju ili cuvanje vina na nizoj temperaturi. Ono se prikljucuje preko cevi na sistem za hladjenje koji moze biti profesionalni preko čilera ili prirucno radjen za amatere sa hladnom vodom iz bunara ili vodovoda. Uz bure isporucujemo i elektroniku za tacnu regulaciju temperature hladjenog vina u opsegu od 0 – 40 °C ( hladjenje ili grejanje ).

NS plastic doo
21000 NOVI SAD, Futoski put 4, Serbia
+ 381 21 548-571, + 381 21 571-933, + 381 21 549-131
info@nsplastic.net
www.nsplastic.net

Referentni ID Oglasa: 43518cea81256d3

1053 ukupno pregleda, 6 danas

  

Morate biti prijavljeni kako bi postavili pitanja u vezi sa oglasom.

Izdvojeni oglasi

 • Elektrovodomont
 • AL-PER stolarija
 • Dekarbonizacija
 • Poslovni Adresar
 • Aluglass
 • rel
 • HAVANA Club Caffe
 • Kraljevacki oglasi
 • Sve za vas kiosk
 • Pogrebna oprema
 • Odzacar Sveto Kraljevo
 • Ad

Agencije za nekretnine Kraljevo

NEKRETNINE KRALJEVO – Najveća i najbolja ponuda stanova, kuća, placeva, lokala u Kraljevu.

UA-38366432-1