Dobrodošli, Posetilac! [ Registracija | PrijavaRSS Feed  |   | 

Uslovi i Cenovnik

Postavljanje oglasa na ovom sajtu je besplatno. Jedini uslovi su Registracija i poštovanje Zakona o oglašavanju i uobičajenih normi prikladnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da izmeni ili ne objavi bilo koji oglas koji je u suprotnosti sa našim uputstvima kako bi sprečili zloupotrebu i zadržali prikladan sadržaj našim posetiocima.

Agencije za nekretnine, Agencije za bračno posredovanje i upoznavanje, reklamiranje drugih web stranica za internet oglašavanje i poslovni oglas u rubrici Poslovni Adresar nisu besplatni. Za bliže informacije kontaktirajte nas na e-mail: redakcija@oglasisuper.info ili na tel. 0652313311

Cena banera za rubriku Izdvojeni Oglasi je 1.000 dinara mesečno, za uplatu na 3 meseca jedan mesec gratis, za uplatu na 6 meseca dva meseca gratis, za uplatu na 12 meseci tri meseca gratis. Cena za stalno pozicioniranje oglasa na početnoj strani je 1.000 din nedeljno.

Oglasi

Oglasi

Uplate se vrše na račun: Agencija Kruna.RS 310-1489-14 sa pozivom na broj gde treba upisati broj telefona na koji će ići plaćeni oglas ili broj računa izdat od Agencije Kruna.RS, a oglas će biti postavljen na sajt po uplati.

U skladu sa Zakonom o oglašavanju član.11 potrebno je da popunite, overite i dostavite Deklaraciju na e-mail: redakcija@oglasisuper.info ili poštom na adresu Redakcije Kraljevo, Cara Lazara 62.